HTML

Zeneszerzők és Boraik Borvacsorák

"Zeneszerzők és Boraik" - a hagyományteremtő borvacsora-estek hivatalos blogja. Legyen részese ennek a különleges gasztro - kulturális élménynek Ön is!

Friss topikok

Archívum

A szereplők I.: Fonte Pizzeria

2012.01.09. 22:29 :: Zanphagras

Bemutatkozójuk szerint a Rossini-est házigazda éttermébe, a Fonte Pizzeriába belépni kétféleképp lehet. Az egyik az egyfajta "betévedés", az ember benéz, gondolja: milyen hely ez? Szép, jól néz ki, kellemes, próbáljuk ki! Másodszor viszont már barátként jön. Ez az, amiben én magam is biztos vagyok.

Az első, és legfontosabb dolog, amit egyből észrevesz az ember, az, hogy ide a Pizzeria csapata nem dolgozni jár. Nem, mert az ember egy sima munkahelybe nem ad bele ennyit önmagából. Azért vannak itt, mert szeretik a Fontét, szeretnek itt lenni, és ez bizony átsüt rajtuk: a felszolgálók nem csak a vendégre mosolyognak kedvesen, de egymásra is, az ügyvezető, Zsófi velük van, segít nekik, nem csak a "parancsnoki torony"-ban áll és utasítja az embereit, mint annyi helyen - sajnos - látjuk, és ahogy faluhelyen szokás mondani: az ételek ízében van valami olyan fűszer, amit elsőre nem feltétlenül ismer föl az ember. Találgatunk, vajon mitől ilyen különleges ez vagy az a finomság? Aztán rádöbbenünk: ezt a fűszert bizony nem egy kis edényben tartják a konyhán, hanem mosolyokban, derűben, kedvességben... és igen - ezekből is rengeteget kínál a betérőnek a Fonte!

Ahogy ők fogalmaznak:


A Fonte Pizzeriába bejönni kétféleképpen lehet: ha az ember először téved be, akkor egy konszolidált, szépen berendezett, modern hangulatú helyre csöppen. A kiszolgálás profi, de mégis kedves, az ételek lefedik az olasz tészták, pizzák, húsok, halak széles kínálatát. Nálunk lehet igazi olasz ristrettót inni, magyar vagy külföldi borokat választani a borlapról, többféle nagyszerű pálinkát választani a kínálóról. Lehet beülni egy kávéra és közben dolgozni (ingyenes wifink segít ebben), idehozni a családot és óvodát berendezni, vagy romantikus randevút itt megszervezni.

Azonban a másik mód, ahogy ide be lehet térni, az olyan, mintha az ember egy régi jó ismerőséhez köszön be. Ilyenkor már nem kérdezzük, ki hogyan issza a kávéját, mit kér inni az ebédhez, esetleg csak azt, hogy telt a hétvége. Büszkén állítom, elég sok ilyen jó ismerősünk van már, de nagyon örülünk a továbbiaknak is.

Szentiványi Zsófi és a Csapat

Sok szeretettel vár tehát minden kedves Vendéget a Fonte Pizzeria akkor is, ha éppen nincs borvacsora és vonósnégyes - anélkül is tökéletesen fogja magát érezni mindenki!

 

Ha többre kíváncsi, látogassa meg a Fonte Pizzeria honlapját ide kattintva! Ha tetszik rendezvényünk és blogunk, érdemes minket követni a Facebookon, ahol elsőként értesülhet híreinkről, árainkról, új cikkeinkről és további érdekességeket tudhat meg a szereplőkről, a borokról, az ételekről - és természetesen a zeneszerzőkről is!

Szólj hozzá!

Címkék: étterem szereplő pizzeria fonte

A bejegyzés trackback címe:

https://zeneszerzokborai.blog.hu/api/trackback/id/tr73532776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása